Onze trotse realisaties

Klassieke industriegebouwen, productie- of logistieke bedrijven, kantoorgebouwen met opslagplaatsen, farmaceutische gebouwen, sporthallen… Onze expertise reikt over vele sectoren heen. Bekijk onze verschillende realisaties in gevelbekleding en dakbedekking.

Het project betreft de realisatie van een bovengronds parkeergebouw bestaande uit 8 verdiepingen met een lengte van 180 meter en een 740 tal parkeerplaatsen. Het parkeercomplex bestaat uit een staalstructuur met samengestelde l-liggers en gewapende staalplaat-betonvloeren. Een bewuste keuze met het oog op een elegante uitstraling en een reductie van de belasting op de dragende kolommen en de fundering.

Het project betreft de realisatie van het nieuwe Europese Hoofdkantoor van Hyundai bestaande uit een logistiek magazijn inclusief laad- & loskades, de bouw van een groot kantoorvolume met een centraal binnenatrium voor extra lichtinval, een trainingscenter met zowel klaslokalen als een hal voor praktische training, en de volledige omgevingsaanleg op de site.

Dit Design en Build project betreft de realisatie van een nieuw hypermodern logistiek centrum bestaande uit een volledig uitgerust kantoorgebouw met sociale ruimtes, magazijnen, laad- en loszones en de nodige infrastructuurwerken. Febelco bevoorraadt over heel België de apothekers.

Ik wil graag
een afspraak
maken