Industriële gevelbekleding:
van binnendoos tot buitenafwerking

Bij Baeck Cladding nv kan u terecht voor de technische voorbereiding en plaatsing van industriële gevelbekleding in staal en aluminium. Ook Trespa-wanden en aluminium zonwering behoren tot de mogelijkheden.

Wij staan in voor uw totale gevelopbouw. Van het monteren van binnendozen en het plaatsen van de isolatie tot het afwerken van de buitenzijde met sandwichpanelen of wandplaten.

Ons werkterrein? Wij zijn gespecialiseerd in industriële gebouwen, productie- of logistieke bedrijven, kantoorgebouwen met opslagplaatsen, farmaceutische gebouwen, sporthallen, winkels, openbare en diverse andere utiliteitsgebouwen. Welke omvang dan ook, wij luisteren graag naar uw projectvoorstel.

Hier zijn we trots op

Het project betreft de realisatie van een bovengronds parkeergebouw bestaande uit 8 verdiepingen met een lengte van 180 meter en een 740 tal parkeerplaatsen. Het parkeercomplex bestaat uit een staalstructuur met samengestelde l-liggers en gewapende staalplaat-betonvloeren. Een bewuste keuze met het oog op een elegante uitstraling en een reductie van de belasting op de dragende kolommen en de fundering.

Hoe maakt Baeck voor u het verschil?

Onze studiedienst, onze technische tekenaars, monteurs en projectleiders: elk beschikken ze over jaren ervaring, tot in de grootste en meest complexe projecten in industriële gevelbekleding. Dankzij deze knowhow zijn we in staat om zeer snel te schakelen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bovendien dragen wij communicatie hoog in het vaandel. Zowel intern als met onze klanten. Alleen zo kunnen we een strikte opvolging en een scherpe deadline garanderen. Het resultaat? Hoogwaardig en foutloos maatwerk tot op de millimeter.

  • Totale gevelopbouw in staal of aluminium, inclusief isolatie
  • Ervaring met grote en complexe projecten (bv. atypische, golvende, gebogen… gevels)
  • Plaatsing aluminium zonwering en Trespa-wandplaten
  • Interne studie- en tekendienst
  • Minutieuze opvolging en foutloze plaatsing

Ik wil het
graag eens
hebben over
industriële
gevelbekleding!