Industriële dakbedekking:
de kracht van steeldeck

Voor de realisatie van uw industriële dakbedekking werken we voornamelijk met steeldeck. Deze hoogwaardige en duurzame dakplaten vormen de geschikte basis voor thermische topprestaties en grote overspanningen. Daarnaast bieden we ook dakoplossingen met sandwichpanelen en dakkoepels voor een natuurlijke lichtinval.

Bij Baeck Cladding nv zijn we actief op vlak van industriële gebouwen, productie- of logistieke bedrijven, kantoorgebouwen met opslagplaatsen, farmaceutische gebouwen, sporthallen, winkels, openbare en diverse andere utiliteitsgebouwen.

We luisteren graag naar uw voorstel, ongeacht de omvang van het project.

Hier zijn we trots op

Dit Design en Build project betreft de realisatie van een nieuw hypermodern logistiek centrum bestaande uit een volledig uitgerust kantoorgebouw met sociale ruimtes, magazijnen, laad- en loszones en de nodige infrastructuurwerken. Febelco bevoorraadt over heel België de apothekers.

Hoe maakt Baeck voor u het verschil?

Van het studiewerk en de technische tekeningen tot de volledige planning, opvolging en uitvoering van uw project. Voor uw industriële dakbedekking kunt vertrouwen op één betrouwbaar aanspreekpunt met meer dan veertig jaar ervaring op de teller.

Onze interne medewerkers bepalen de exacte afmetingen van uw dakproject, werken een kant-en-klaar bouwplan op maat uit en bestellen het juiste aantal materialen. Zodat onze ervaren monteurs de laatste stap kunnen zetten richting een foutloze oplevering.

  • Hoogwaardige dakopbouw
  • Ervaring met grote en complexe projecten
  • Interne studie- en tekendienst
  • Minutieuze opvolging en foutloze plaatsing

Ik wil het
graag eens
hebben over
industriële
dakbedekking!