Waarom Baeck?

U bent als bouwbedrijf, ontwikkelaar of eigenaar op zoek naar een betrouwbare partner die uw industrieel project van begin tot eind in goede banen leidt. Een teamspeler die niet bezwijkt onder de druk van deadline, maar op dat moment net boven zichzelf uitstijgt. Baeck Cladding nv ìs die partner, maar we hebben u nog veel meer te bieden.

 

Mensen met kennis van zaken

Bij Baeck mag iedereen zijn stem laten horen. We hebben dan ook tal van ervaren medewerkers in huis, zowel achter de tekentafel als op onze werven. Velen onder hen hebben hun vleugels verdiend bij Baeck Industriële Bekledingen, 45 jaar lang een topspeler op de markt. Vandaag zetten ze hun expertise verder op een ander adres, maar met nog steeds dezelfde drive en kwaliteit.

 

Nieuwbouw en renovatie

We nemen zowel nieuwbouwprojecten als renovaties van industriële complexen voor onze rekening. Daarbij beperken we ons niet alleen tot het standaard knip- en plooiwerk, maar realiseren we ook de meest complexe ontwerpen, zoals gebogen of golvende gevelbekledingen en dakbedekkingen.

 

Uitgestrekt werkdomein

Onze monteurs zijn aan de slag op werven over heel Vlaanderen, maar we zijn ook regelmatig actief in Wallonië en in de Nederlandse grensomgeving. Dankzij ons uitgebreid team van monteurs kunnen we zeer flexibel te werk gaan en snel schakelen indien nodig.

 

Veiligheid is topprioriteit

Onze medewerkers werken vaak op grote hoogtes. Als opdrachtgever is het daarom belangrijk om te weten dat al onze monteurs beschikken over een individueel VCA-certificaat. Wij werken dus volledig volgens de strengste veiligheidseisen.

 

Ik wil graag
een afspraak
maken